Stuff to love: de partner bij uitstek voor eventplanners

Stuff to love: de partner bij uitstek voor eventplanners

Wil je dolgraag een uniek evenement organiseren als evenplanner, maar heb je nood aan professionele ondersteuning? Bij Stuff to love helpen we je graag uit de nood! Onze diensten gaan dan ook veel verder dan louter de verhuur van decoratiemateriaal, met onze styling halen we alles uit de kast om je droomevent te helpen realiseren.

Styling, verhuur en praktische bijstand

Het team van Stuff to love heeft jarenlange ervaring in styling en verhuur voor evenementen. Hoewel we bruisen van de creatieve ideeën, leggen we in eerste instantie ons oor te luister bij jou als eventplanner. We leren de stijl en voorkeuren van het evenement perfect kennen, om op basis daarvan aan de slag te gaan.

Wie kiest voor Stuff to love als partner, mag vooral onbegrensd dromen. Via ons kan je alle denkbare attributen voor je evenement huren, we staan in voor de volledige eventstyling en ontfermen ons eventueel ook over praktische zaken, zoals de bewegwijzering van je event. Zo zijn alle elementen aanwezig om een uniek evenement te organiseren.

Beschikbaar voor verschillende soorten events

Voor welke events kan je aankloppen bij ons als stylisten en verhuurders, vraag je je af? Een betere vraag zou zijn voor welk evenement wij niet paraat staan. Bij Stuff to love zijn we er dan ook stellig van overtuigd dat zowat iedere reden een goede reden is om een geslaagd feestje te organiseren.

Droomhuwelijk voorbereiden? Als partner van weddingplanners helpen wij dolgraag  bij het voorbereiden van een onvergetelijk huwelijksfeest. Eerder nood aan styling of decoratiemateriaal voor een bedrijfsevent? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Liever een origineel themafeest? Wij denken graag met je mee! Het is net die variatie die ons motiveert en prikkelt om er telkens weer een unieke ervaring van te maken.

Stuff to love: partner voor partyplanners in Vlaanderen

Overtuigd dat je een beroep wil doen op onze diensten? Hanne en Donaat van Stuff to love staan nu al te popelen om jouw projecten te helpen realiseren. Bij het organiseren van een droomhuwelijk, bedrijfsevenement, communiefeest, verjaardagsfeest of eender welk ander evenement helpen we je graag verder.

Stuff to love is gevestigd in Kortrijk, maar is als partner van weddingplanners of eventplanners actief in heel Vlaanderen. Op aanvraag zijn ook evenementen op andere locaties bespreekbaar. Wil je meer informatie of een afspraak, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons team.

Scroll to Top