Decoratie verhuur voor evenementen

Decoratie verhuur voor evenementen

Naar decoratieverhuur is veel vraag. Als aanbieder van deze service zijn we hier als geen ander van op de hoogte. Decoratie is namelijk voor een groot gedeelte wat een evenement maakt. Het kan dan om evenementen van alle soorten en maten gaan. Van een huwelijk of een verjaardag tot een bedrijfsfeest en een klein festival. Aan de hand van de juiste materialen ga je heel snel voor een flinke upgrade van een specifieke locatie zorgen. Met het verhuur van decoratiemateriaal dragen we bij Stuff to Love graag ons steentje bij.

Wat houdt verhuur decoratiemateriaal precies in?

Dankzij de verhuur van decoratiemateriaal geven we je de mogelijkheid om voor een bepaalde periode de beschikking te krijgen over decoratie. Daarbij bieden wij een uitgebreid aanbod aan van decoratiemateriaal. Zo is het geen probleem om een evenement tot in de puntjes te regelen.

Hierbij werken we middels volgend stappenplan:  

 1. Opnemen van contact
 2. Inplannen eerste afspraak voor kennismaking
 3. Opmaken moodboard
 4. Inplannen tweede afspraak voor presenteren moodboard
 5. Opstellen offerte aan de hand van wensen
 6. Aanpassen/aanvullen van offerte
 7. Reserveren materialen
 8. Levering materialen
 9. Ophalen materialen  

Bij eventuele vragen over onze werkwijze is het uiteraard altijd mogelijk om even contact op te nemen.

Waarom voor decoratieverhuur kiezen?

Uiteindelijk zijn er verschillende redenen om voor onze dienstverlening qua decoratieverhuur te kiezen. Dankzij een grote passie voor ons vak, zetten we graag een extra stapje voor onze klanten.

Op die manier doe je beroep op voordelen zoals:

 • Het creëren van een unieke sfeer: Met het verhuur van ons decoratiemateriaal is het mogelijk om een compleet unieke sfeer te scheppen. Als liefhebber van succesvolle events stellen we graag het best mogelijke materiaal ter beschikking. Vormen van decoratie die je niet vaak tegenkomt op andere plaatsen. Zo geeft het al snel de indruk dat je echt uitgepakt hebt. De decoratie tilt het event als geheel naar een hoger niveau.
 • Het mogelijk maken van talloze soorten evenementen: Daarbij zijn er talloze soorten evenementen mogelijk. Zoals reeds eerder aangegeven, doen wij aan decoratie verhuur voor bruiloften, verjaardagsfeestjes, zakelijke feesten en nog veel meer. Met oneindige combinatiemogelijkheden van onze decoratieopties kan je werkelijk alle kanten op. Voor welk soort evenementen heb jij op dit moment nog decoratie nodig?
 • Persoonlijke aanpak: Tegelijkertijd is onze werkwijze zeer persoonlijk. Wij weten namelijk als geen ander dat smaken en bijgevolg wensen sterk kunnen verschillen. Een persoonlijke aanpak is bijgevolg een must en helpt om samen iets op te stellen dat perfect aansluit bij wat jij zoekt. Door te werken met een moodboard krijgen we al een mooie en overzichtelijke eerste indruk en komen we er al snel achter waar jij precies naar opzoek bent. Zo wordt het uiteindelijke event een groot succes!
 • Alles-in-één: Het fijne aan onze werkwijze qua decoratie verhuur is dat je alles in één keer kan bestellen. Zo heb je bij Stuff to Love bijvoorbeeld de keuze uit unieke attributen, bewegwijzering & signalisatie, enveloppen & ringhouders, fauna & flora, food & drinks, hangend decoratiemateriaal, kaarsenhouders, kaders & staanders, koffers & kisten, letters, meubilair, sfeerverlichting, vazen & stolpen, windlichten & lantaarns en wand decoratie. Qua decoratie ben je dus in één keer klaar.
 • Transport heen en terug: Tot slot willen wij het je zo makkelijk mogelijk maken. Daarom nemen wij ook het volledige transport voor onze rekening waardoor u zich volledig kan focussen op het event. Wij brengen alle bestelde decoratie materialen naar de door jou gewenste locatie en halen deze na afloop van de aangelegenheid ook weer op. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd en op de afgesproken locatie geleverd wordt. Dat scheelt een hoop stress en ongemak.

Ben je op dit moment geïnteresseerd in decoratie verhuur, omdat er bijvoorbeeld binnenkort een groot evenement zit aan te komen? Dan helpen we je bij Stuff to Love graag verder. Zoals gezegd, zijn we benieuwd naar wat je exacte wensen zijn. Dit stelt ons in staat om een zo compleet mogelijk pakket af te leveren op het juiste tijdstip. Op die manier verhogen we de kansen op succes aanzienlijk.

Scroll to Top